Gezonder, vitaler, slanker

Mijn uitgangspunt is: door gezonder te eten en te leven, bereik je duurzame resultaten. Een slanker figuur, meer energie, gezonder en fitter. Geen strenge diëten, dure shakes of calorieën tellen. Maar weten wat je eet, bewust je keuzes maken en genieten!

Contact

Tijdelijk in Australie
Vanaf 1 oktober 2015 verblijf ik - samen met mijn gezin (voor het werk van mijn man) - in Sydney. Mijn werkzaamheden voor Lotus Vitaal zien er dus (tijdelijk) wat anders uit. Uiteraard kun je me altijd mailen voor vragen: joske@lotusvitaal.nl

Hieronder mijn bericht op Facebook van september 2015:

LOTUS VITAAL (TIJDELIJK) DOWN UNDER
Bijna drie jaar geleden startte ik mijn eigen foodcoachingspraktijk; Lotus Vitaal. Wat een geweldige zet is dat voor mij geweest. De afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel plezier, energie en liefde mijn vak uitgeoefend. Vele cliënten, consulten, workshops, lezingen, trainingen en als kers op de taart een geweldige Vitalitetsreis naar Italië.
Het is nu echter tijd voor een nieuwe move. En een flinke ook. Mijn man heeft namelijk een nieuwe baan gevonden, en wel in Sydney, Australië. Als gezin gaan wij deze uitdaging graag aan; ontzettend spannend, maar ook een bijzonder avontuur. Wat dit voor Lotus Vitaal betekent, weet ik nog niet precies. Ik ga me eerst de komende maanden focussen op onze verhuizing en de integratie daar. Bovendien verwachten we in maart ons tweede kindje, om het allemaal nog een beetje extra spannend te maken. We vertrekken op 26 september a.s.
Ik weet zeker dat Lotus Vitaal niet hier stopt. Ik ga sowieso door, daarvoor is mijn passie voor wat ik doe te groot. Ik heb bovendien nog ideeën genoeg; er is een kookboek in de maak, ik zit te denken aan online coaching vanuit Australië, en ook met EEN GOED LEVEN Vitaliteits- & Leefstijlcoaching heb ik nog plannen genoeg. Maar dat het even anders wordt - en tijdelijk op een wat lager pitje komt te staan - dat is wel zeker. Via deze Fb-pagina zal ik jullie zeker op de hoogte houden.
Lieve allemaal, dank voor jullie enthousiasme, vertrouwen en waardering de laatste jaren. Vast tot ziens!

 

Lotus Vitaal
Joske Ten Bosch - Mosselman
Voedingskundige en gewichtsconsulente

KvK: 57203571
BTW: 189234982B01

 

© Lotus Vitaal 2013

Contact

Joske Ten Bosch - Mosselman
Denemarkenstraat 4, 5152 PH Drunen
E: joske@lotusvitaal.nl, T: 06 17 43 79 40