De beste tijd om aan je gezondheid te werken, is wanneer je nog gezond bent.

Nieuws

Voor het laatste nieuws: kijk eens ook op Facebook

5 juni 2014
Vitaal de zomer in! 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 mei 2014
Workshop Zwangerschap & Voeding
Verloskundigepraktijk Rond uit Drunen bestaat 1 jaar! Zij vieren dit op 31 mei a.s. met een leuk, gevarieerd programma. Ook ik mag een bijdrage leveren aan deze dag, met een workshop 'Zwangerschap & Voeding'. Ben je zwanger, zwanger geweest of wil je zwanger worden? Meld je dan nu aan voor de (gratis) workshop via info@verloskundigenpraktijkrond.nl. Bekijk hier de flyer met alle info en de rest van het programma. 

 

16 mei 2014
Cursus Vitaal eten, bewegen & ontspannen 

Gezond, energiek en gelukkig zijn. Wie wil dat nou niet. Maar waar begin je? Ga je gezonder eten? Ga je meer bewegen? Of ga je zorgen voor meer ontspanning en minder stress? Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Millie van der Heijden (Een Goed Leven, vitaliteits- en leefstijlcoaching uit Vlijmen) en Joske Ten Bosch-Mosselman (Lotus Vitaal foodcoaching uit Drunen) hebben een unieke cursus ontwikkeld om je gezondheid, energie- en geluksniveau een flinke boost geven. 

In een kleine groep krijg je in drie avonden praktische handvaten aangereikt om direct mee aan de slag te gaan. Naast het opdoen van nieuwe kennis, ga je tijdens de cursus ook zelf aan de slag met de nieuwe inzichten. Je gaat direct ervaren wat goede voeding, beweging en voldoende ontspanning met je doet. De eerstvolgende cursus start dinsdag 17 juni. Klik hier voor meer informatie

 

26-01-2014
Lotus Vitaal gaat Oerslank! Vanaf januari 2014 is Lotus Vitaal gecertificeerd om de Oerslank methode uit te mogen voeren. Deze methode geeft inzicht in hoe je lichaam werkt, en waar het eventueel mis gaat bij jou. Waarom lukt het afvallen bij jou bijvoorbeeld niet, ook al doe je nog zo je best? Daar is een reden voor! Je lichaam doet namelijk niets voor niets. Integendeel, je lichaam doet precies waarvoor het ontworpen is: overleven! Oerslank helpt je om je levensstijl aan te passen aan wat goed is voor jouw lichaam. De pijlers voeding, beweging en stress vormen hierbij de basis. Samen gaan we kijken naar hoe jouw lichaam werkt, en waarom het doet zoals het doet. Een inspirerende tocht! Kijk voor meer informatie op www.oerslank.nu of neem contact met me op! De Oerslank methode is gebaseerd op het gelijknamige boek van Yvonne van Stigt. Zij is Master of Science in de klinische psycho-neuro-immunologie (PNI) en heeft deze methode ontwikkelt. De PNI is een jonge wetenschappelijk stroming, die naar lichamelijke processen kijkt op basis van de evolutionaire ontwikkeling van de mens.

 

 

 

02-01-2014
Artikel 'Feestdagenkilo's eraf' in De Maasroute

 

 

 

 

 

08-08-2013
Artikel 'Vakantiekilo's kwijt? Stop met dieten!" in De Maasroute

 

 

 


 

26-04-2013
Rubriek Eigen Baas in het Brabants Dagblad

 

 

 

 

 

 

 

 

24-04-2013
Artikel over de Bewust Gezond Beurs in Drunen, in de Heusdense Courant
 

 

 

 

 

 

 

 

28-03-2012 
Artikel in Weekkrant De Maasroute:

 

 

 

 

 

© Lotus Vitaal 2013

Contact

Joske Ten Bosch - Mosselman
Denemarkenstraat 4, 5152 PH Drunen
E: joske@lotusvitaal.nl, T: 06 17 43 79 40