De beste tijd om aan je gezondheid te werken, is wanneer je nog gezond bent.

Werkwijze

Je lichaam gezond, slank, sterk en vitaal houden is meer dan ooit een bewuste keuze. Het vereist inzicht, motivatie en inspanning. Maar het goede nieuws is: je hoeft het niet alleen te doen! Ik wil je graag helpen om je gewenste doelen te bereiken. Dat doe ik met persoonlijke aandacht en een optimale inzet.

Maatwerk en lange termijn
Mijn aanpak is altijd maatwerk, het traject is voor iedereen anders. Ik richt me niet op de korte termijn, maar op resultaten die je een leven lang vast kunt houden. Begrijpen wat voeding met je lichaam doet, is daarbij essentieel.

Geen strenge regels, geen calorieën tellen
Rondom het onderwerp ‘voeding’ bestaan enorm veel tegenstrijdigheden en fabels. Ik wil je graag helpen hier wegwijs in te worden. Ik kan je beloven dat je geen honger hoeft te hebben. Je hoeft geen calorieën te tellen, vetvrij te eten of dure maaltijd vervangende shakes te kopen. Juist niet! Al deze zaken brengen je lichaam alleen maar schade toe.

Maar wat dan wel?
Eigenlijk is het helemaal niet zo ingewikkeld. Je moet alleen weten wat je eet, en vervolgens de juiste keuzes maken in je dagelijks eetpatroon. Alleen dat brengt je lichaam in balans. En wat minimaal net zo belangrijk is: (leren) genieten. Genieten van voedzaam én lekker eten. Alleen dat zorgt voor resultaten op de lange termijn. En ik beloof je: gezond eten en genieten gaan heel goed samen!

Sterk en vitaal
Gedurende het traject ga je ervaren wat voedzaam en gezond eten met je lichaam - en uiteindelijk ook met je geest - doet. Je gaat je beter en energieker voelen, je krijgt minder behoefte aan ongezond eten. Dat gaat vanzelf, let maar op! De resultaten die je boekt werken ook mentaal door: je zit lekkerder in je vel, krijgt meer zelfvertrouwen. Kortom: je wordt vitaler, slanker én sterker.

Ervaar het zelf
Investeren in jezelf is niet alleen verstandig, maar ook ontzettend leuk. Ervaar het zelf, je hebt echt veel meer invloed op je eigen gezondheid dan je zelf denkt. En bedenk wel: de beste tijd om aan jezelf te werken is wanneer je nog gezond bent!
 

© Lotus Vitaal 2013

Contact

Joske Ten Bosch - Mosselman
Denemarkenstraat 4, 5152 PH Drunen
E: joske@lotusvitaal.nl, T: 06 17 43 79 40